lessenaarsdak

Woonark bouwen

Een woonark in Scandinavische stijl laat u ontwerpen en bouwen door Huisje van Hout in samenwerking met architectenbureau BuildinginfoArchitects. Onze ontwerpen zijn flexibel en van binnen in te delen naargelang uw eigen wensen met behulp van variabele wandmodules. De plaatsing en afmeting van ramen en deuren kunt u bovendien zelf bepalen, zodat u zo veel licht binnen kunt laten komen als u zelf wenst. Door de ligging in het water kunt u optimaal genieten van het groen aan de wal. Onze woonarken zijn zeer ruimtelijk en bieden optimaal wooncomfort.

Scandinavische stijl woonboot

Bij Huisje van Hout kunt u kiezen voor een bouwpakket om zo zelf actief uw Scandinavische stijl woonark te bouwen. Ook kunnen wij tegen een meerprijs de woonboot voor u in elkaar zetten. De arken zijn tevens beschikbaar met verschillende afwerkingsniveau’s.

Informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Huisje van Hout en BuildinginfoArchitects biedt om een woonark te bouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail adres  remkodehaan@buildinginfo.nl of vul het contactformulier in. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar via tel. +31 (0)70 385 51 97