Vakantiehuis bouwen
vorige foto
volgende foto

Vakantiehuis bouwen

U kunt zelf een vakantiehuis bouwen bij Huisje van Hout. Wij hebben flexibele bouwpakketten waardoor iedereen in staat is zelf zijn huisje te bouwen. De bouwpakketten kunnen naar eigen inzicht ingedeeld of aangepast worden. Er kunnen bijvoorbeeld extra ramen ingebouwd worden  als u meer lichtinval wenst te creëren. Of bouw een groot terras voor een optimaal vakantiegevoel.

 

Een vakantiehuis eenvoudig te bouwen met onze pakketten
Met een klein beetje handigheid is een vakantiehuis eenvoudig zelf op te bouwen met de bouwpakketten van Huisje van Hout. Wij hebben vijf basismodellen aan de hand waarvan u uw eigen huisje kunt ontwerpen. Of u nu een klein of groot huisje wilt bouwen, de typische Scandinavische sfeer bereikt u met elk model. Wanneer u een huisje zelf gaat bouwen, kunnen wij u deskundige ondersteuning bieden. Als u dit liever niet zelf wilt doen, dan kunnen wij een bouwteam leveren.

 

Geen bouwervaring nodig
U heeft geen enkele bouwervaring nodig als u uw vakantiehuis wilt gaan bouwen. Wij leveren onze flexibele bouwpakketten inclusief een uitgebreid stappenplan. Het bouwproces verloopt relatief eenvoudig en snel en wij zullen u helpen bij elke stap, indien gewenst. Bouw nu uw eigen vakantiehuisje in Nederland van duurzaam Scandinavisch hout!