tuinkantoor
vorige foto
volgende foto

Tuinkantoor

Voor een optimaal werkklimaat ontwikkelt u samen met Huisje van Hout een tuinkantoor. Geef uw specifieke wensen aan en ontwerp uw eigen ruimte. U geeft aan waar en of u binnen wanden wenst te plaatsen, hoeveel ramen u wilt, of u een keuken of sanitair plaatst, etc. Het bouwpakket wordt samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen. Vervolgens kunt u het bouwpakket zelf monteren of tegen een meerprijs kiest u voor een sleutelklare oplevering.

Scandinavisch comfort
Een tuinkantoor van Huisje van Hout is gemaakt van duurzaam Scandinavisch hout en biedt daardoor uitstekende isolatie. Ook in de winter zal de ruimte warm en comfortabel aanvoelen. Het hout wordt onbehandeld aangeleverd. U kunt het tuinkantoor zelf schilderen, bijvoorbeeld  in uw bedrijfskleuren. Doordat wij enkel hout van de  beste kwaliteit gebruiken gaat het hout generaties lang mee. De indeling kan relatief eenvoudig aangepast worden door middel van flexibele wandmodules, waardoor bij bedrijfsgroei het gebouw efficiënter ingedeeld of uitgebouwd kan worden.

Interesse?
Heeft u na het lezen van deze site nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@huisjevanhout.nl. Voor persoonlijk contact belt u naar telefoonnummer +31 (0)70 752 31 14.