Stuga met veranda
Stuga met veranda
vorige foto
volgende foto

Tuinhuis bouwen

Met de hulp van Huisje van Hout kunt u een prachtig en duurzaam tuinhuis in Scandinavische stijl bouwen. Wij bieden huizen in verschillende stijlen en maten. Zij hebben allen de standaard van een villa. Door de houtconstructie en de goede isolatie zijn de huizen het hele jaar warm en comfortabel. Bovendien maakt Huisje van Hout enkel gebruik van hout uit duurzame bossen, waardoor een reductie van 90% CO2 uitstoot gerealiseerd wordt ten opzichte van beton en staal bouw.

Voor vele doeleinden geschikt

Wanneer u ervoor kiest om een tuinhuis van Huisje van Hout te bouwen, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. De huisjes van hout zijn namelijk voor vele doeleinden geschikt. Denkt u aan een extra kamer, atelier, logeerkamer, praktijkruimte aan huis, etc. Ook kunnen de huizen door middel van flexibele wandmodules en het plaatsen van een extra deur, een dubbelfunctie als schuur krijgen.

Interesse?
Op deze website vindt u meer informatie over onze producten. Wanneer u een tuinhuis wilt bouwen met hoog afwerkingsniveau, kiest u voor Huisje van Hout. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of e-mail adres info@huisjevanhout.nl. Tevens kunt u ons bellen op telefoonnummer +31 (0)70 752 31 14.