Stuga met veranda
Stuga met veranda
vorige foto
volgende foto

Mantelzorgwoning

Als u overweegt een mantelzorgwoning te bouwen, biedt Huisje van Hout een praktische oplossing. Omdat u zo dicht bij uw woonhuis bouwt, zal het van belang zijn dat het een mooi gebouw is waar u met plezier tegenaan kijkt. Onze houten huizen zijn zowel mooi als duurzaam. Ze kunnen ingericht worden naar de wensen van nu, maar de indeling kan op termijn ook gemakkelijk aangepast worden, zodat de woning een nieuwe functie kan krijgen als kantoor, gastenverblijf, atelier etc.

Bekijk hier de productsheet.

Scandinavische kwaliteit
Onze huizen zijn zeer warm en comfortabel. Door het gebruik van natuurlijke materialen bieden ze een aangenaam binnenklimaat, ook tijdens strenge winters. De natuurlijke uitstraling van hout is rustgevend. De bouwpakketten worden ontworpen aan de hand van uw specifieke wensen voor de mantelzorgwoning. Een sleutelklare oplevering behoort tevens tot de mogelijkheden.

Informatie
Voor meer informatie over een flexibel aan te passen mantelzorgwoning neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in of richt een e-mail aan info@huisjevanhout.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Ook kunt u ons bellen op
telefoonnummer +31 (0)70 752 31 14.