doesburg
vorige foto
volgende foto

Kinderopvang starten

Om uw eigen kinderopvang te starten biedt Huisje van Hout uitgebreide verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor kinderopvang en zou u graag puur en eenvoudig met oog voor kinderen willen bouwen? Huisje van Hout biedt flexibele bouwpakketten die in Scandinavië al decennia voor kinderopvang worden gebruikt.

Groot- of kleinschalige kinderopvang

Of u nu een groot- of kleinschalige kinderopvang wilt starten, Huisje van Hout biedt een ruime keuze. Wij bieden huizen in verschillende maten en u kunt zelf de indeling bepalen. De huizen kunnen tevens afgewerkt worden met een veranda aan weerszijden zodat de kinderen ook met slecht weer buiten kunnen spelen. Door het bij elkaar plaatsen van meerdere huizen ontstaat een zeer vriendelijke, bijna dorpsachtige sfeer voor grotere kindercentra.

Contact

Heeft u interesse in een duurzaam houten huis om een kinderopvang te starten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)70 752 31 14 of stuur een e-mail naar info@huisjevanhout.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.