Stuga met veranda
Stuga met veranda
vorige foto
volgende foto

Camping starten

Wanneer u een camping gaat starten biedt Huisje van Hout verschillende opties voor duurzame chalets en bijgebouwen. Belangrijke trends in kamperen zijn enerzijds de behoefte aan meer luxe en comfort en aan de andere kant het belang van duurzaamheid. Huisje van Hout combineert (eenvoudige) luxe aan duurzaamheid. Trekkershutten, design bungalows, houten stacaravans, houten chalets, recreatieruimtes, het valt allemaal onder de mogelijkheden die Huisje van Hout biedt wanneer u een camping gaat starten.

Houten gebouwen tot 90 m2
Wij bieden houten huizen in vijf basismodellen die elk naar eigen inzicht ingedeeld kunnen worden aan de hand van flexibele wandmodules. Door een aantal huisjes bij elkaar te plaatsen kunt u een dorpsgevoel creëren. Met de mogelijkheden van Huisje van Hout kunt u een duurzame camping starten die voldoet aan de wensen rondom luxe en comfort van uw klanten.

Contactinformatie
Wilt u na het lezen van deze site meer informatie ontvangen over onze Scandinavische huizen van hout? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)70 752 31 14 of schriftelijk via het contactformulier of e-mail adres info@huisjevanhout.nl.