lessenaarsdak
vorige foto
volgende foto

Atelier bouwen

Een eigen atelier bouwen en ontwerpen doet u samen met Huisje van Hout. De duurzame houten huizen kunnen ingedeeld worden met behulp van flexibele wandmodules. Op deze manier kunt u zelf de indeling van uw atelier bepalen. Door gebruik te maken van een typisch Scandinavische afwerking, zoals wit gebeitst hout, kunt u een licht ruimtelijke indeling benadrukken.

Contact met de natuur
De natuurlijke materialen van onze huizen creëren een aangename en inspirerende werkomgeving. Wanneer u ervoor kiest om een atelier te bouwen met Huisje van Hout zit u niet vast aan een standaard ontwerp. U kunt zelf kiezen hoeveel ramen u wenst te plaatsen en de locatie hiervan. Zo bepaalt u zelf de lichtinval.

Contactgegevens
Kijk voor technische informatie verder op deze website alvorens u er voor kiest samen met Huisje van Hout een atelier te bouwen. Als u vragen heeft helpen wij u graag verder. U kunt deze aan ons richten via e-mail adres info@huisjevanhout.nl of via het contactformulier. Tevens zijn wij bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)70 752 31 14.